Grote markt Groningen uit eten dineren restaurant dineon dine on
DineOn

Dit zijn de 6 verschillende typen restaurantgasten

DineOn: Verrassend uit eten bij de beste restaurants in Groningen!
Heb jij zin in een verrassing en lekker uit eten gaan? Lees hier hoe het werkt!


Even een hapje buiten de deur eten. Wie houdt daar nu niet van? Gaat dit bij jou lekker spontaan of ben je urenlang aan het zoeken naar ‘the perfect spot’? Kortom, tot welke categorie ‘restaurantgast’ behoor jij?

1. De Jager
Nee, niet jagen op wild of donderdagavond in de kroeg. Maar jagen op korting! AH Restaurantweek? Groupon? Twee voor de prijs van één? Deze gast kent alle kortingssites en speurt deze dan ook op elke moment van de dag af op zoek naar de beste deals. All-you-can-eat restaurants behoren eveneens tot de favoriete spots.

2. De Stamgast
“Mag ik bij jou bestellen? Niet? Oh, ik dacht dat je hier werkte.” Deze gast hoort inmiddels bij het interieur van het desbetreffende restaurant. Er is natuurlijk niks mis mee om nogmaals naar hetzelfde restaurant te gaan, maar een derde of vierde keer op rij vinden wij super zonde! Er zijn zoveel goede restaurants en er zijn zoveel meer gerechten dan je vertrouwde saté.

3. De Avonturier
Een echte trendsetter & food pionier! Deze gast is altijd op zoek naar nieuwe restaurantjes en verborgen pareltjes. Uit eten gaan is voor hem echt een avondje op en top genieten. Lekker eten, een goed glas wijn, je kent het wel. Herkenbaar? Dan ga je DineOn sowieso gaaf vinden! Je weet namelijk niet waar en wat je gaat eten en ontdekt op deze manier nieuwe pareltjes in de stad Groningen. Lees hier hoe het werkt.

4. De (Op)volger
Niet de doorgewinterde food pioniers, maar vaak studiegenoten, familie en vrienden van ‘de avonturier’. De (op)volger heeft van horen zeggen dat dat ene restaurantje toch écht het proberen waard is (en vertrouwt daarmee op de goede smaak van de avonturiers). Ze nemen daarom de proef op de som en trekken de stoute schoenen aan.

5. De Fotograaf
Facebook, Instagram, Snapchat? Geen gerecht ontkomt eraan om op de gevoelige plaat te worden vastgelegd. Filtertje erover, en klaar om de wijde wereld te worden ingestuurd. Wist je dat restaurants hun gerechten zelfs fotogenieker proberen te maken in de hoop dat de foto op sociale media wordt gedeeld?

6. De Tripadvisor
Deze gast heeft de touwtjes strak in handen. En dan bedoelen we ook écht strak. In de zoektocht naar het perfecte restaurant worden alle mogelijke recensies opgezocht en nauwkeurig nagelezen. Ook op vakanties kan er urenlang worden rondgelopen op zoek naar een restaurant. Iedereen heeft wel zo’n iemand in zijn of haar vriendengroep. Een tip van ons: breng een beetje spontaniteit terug in je leven. Durf jij het aan om de touwtjes eens los te laten en DineOn het restaurant voor je uit te laten kiezen?

Dan nog dit…
> DineOn biedt verrassingsdiners waarbij je van te voren niet weet waar je gaat eten! Hoe vet is dat? Dus ben jij een avonturier met lef, en benieuwd hoe DineOn precies werkt? Bij ‘zo werkt het‘ vind je alle informatie die je nodig hebt.
> Geen vragen meer en helemaal overtuigd? Reserveer dan meteen!
> Vond je deze blog tof? Like ons als je op de hoogte wilt worden gehouden van de nieuwste blogs
> Trek in meer food stories? Je vindt ze hier!
> Ook leuk: 7 dingen die je moet weten voordat je bij DineOn reserveert

Reacties uitgeschakeld voor Dit zijn de 6 verschillende typen restaurantgasten