DineOn Groningen uit eten uiteten dine on groningen reserveren diner
DineOn

7 dingen die je moet weten voordat je bij DineOn gaat reserveren!

DineOn: Verrassend uit eten bij de beste restaurants in Groningen!
Heb jij zin in een verrassing en lekker uit eten gaan? Lees hier hoe het werkt!


Altijd al een keer willen reserveren bij DineOn, maar is het er nog niet van gekomen? Of nieuwsgierig geworden naar ons concept? Speciaal voor jou hebben we alle belangrijke zaken omtrent reserveren bij DineOn op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontdek alle ins en outs die je moet weten als je bij ons wilt reserveren.

1. Sta open voor verrassingen!
Surprise! Bij DineOn draait het om verrassingen. Je weet van tevoren niet waar je gaat eten en ook niet wat je gaat eten. Een ideale kans om je eens niet druk te maken bij welk restaurant je wilt dineren. Niet meer tien minuten twijfelen over welk toetje je het lekkerst lijkt. Weg keuzestress! Geef je over aan de kok zijn kookkunsten en laat je volledig verwennen met een heerlijk verzorgd driegangen-verrassingsdiner. We geven toe, een beetje avontuurlijk moet je wel zijn. Maar hey, op vakantie naar ‘bestemming onbekend’ of de eerste ontmoeting met je schoonmoeder is nog altijd enger…

2. Allergieën of een keer echt geen zin in vis? Geen probleem!
Een driegangen-verrassingsdiner klinkt natuurlijk leuk, maar als je een bepaalde allergie hebt, of iets echt niet lust, kan de lol er snel vanaf zijn. Gelukkig niet bij DineOn! Van tevoren kan je aan ons doorgeven wat voor allergie/dieetwensen je hebt of wat je niet lust. Wij zullen het restaurant hier vervolgens goed over informeren.

Dus, lust je na twintig jaar nog steeds geen spruitjes? Schroom niet om het aan ons door te geven!

3. (Verborgen) pareltjes
Kwaliteit gaat bij ons boven alles! We hebben unieke restaurants uitgezocht die stuk voor stuk bekend staan om hun goede eten en fijne sfeer. Wij werken alleen samen met de beste restaurants in Groningen, zodat we zeker weten dat jij kunt genieten van een topavond. We vragen je voorgangers ook altijd om feedback, zodat we zeker weten dat de restaurants elke keer weer hun best hebben gedaan.

4. Reserveer op tijd
Om ervoor te zorgen dat jij bij de beste pareltjes in de Stad terechtkomt, vragen we je om 2 dagen voor je eetavontuur te reserveren. Dit geeft ons de tijd om alles tot in de puntjes voor te bereiden.

5. 15.00 uur, THE moment of truth!
Nog nagels over van de spanning? Dit is het moment! Om 15:00 uur op de dag dat jij uit eten gaat, ontvang je de bekendmakingsmail in je inbox (of check je spambox). Wordt het tapas, de klassieke Franse keuken of toch dat ene restaurantje waar je altijd al naartoe wilde, maar er nog nooit van was gekomen? In het mailtje vind je alle info die je nodig hebt voor een topavond!

6. Eten vooraf, drankjes achteraf
Wanneer je online reserveert bij DineOn, betaal je slechts €23,95 per persoon voor een compleet driegangenmenu! De genuttigde drankjes reken je af na het diner. Wel zo lekker om na je etentje alleen de drankjes nog maar af te hoeven tikken.

7. Er gaat niets boven Groningen!
Als laatste vraag je je natuurlijk af waar je dit super hippe en gedurfde concept kunt gaan ervaren. Volgens DineOn gaat er niets boven Groningen, en daarom reserveer je DineOn exclusief in Groningen. Eet smakelijk!

Heb je nog een brandende vraag over DineOn die we nog niet hebben beantwoord? Stel dan hieronder je vraag en we geven je zo snel mogelijk antwoord. Geen vragen meer en helemaal overtuigd? Reserveer dan nu door hier te klikken! 

Ook kan je nog eens rustig nalezen hoe DineOn precies werkt door op deze link te klikken: Zo werkt het. 

Reacties uitgeschakeld voor 7 dingen die je moet weten voordat je bij DineOn gaat reserveren!