Instagram foto DineOn Groningen verrassingsmenu
DineOn,  Foodtrends

Londens restaurant biedt een Instagram toolkit aan voor de perfecte foto

DineOn: Verrassend uit eten bij de beste restaurants in Groningen!
Heb jij zin in een verrassing en lekker uit eten gaan? Lees hier hoe het werkt!


Zeg eens eerlijk: jij legt je eten toch ook wel eens vast op de gevoelige plaat? Zeker wanneer het eruit ziet al een waar kunstwerkje? In dit Londense restaurant springen ze goed in op deze trend.

Fotokit

Je kunt vanaf nu terecht in restaurant ‘Dirty Bones’ in de hippe wijk Soho om je beste #foodporn foto ooit te maken. In het restaurant kan je namelijk een gratis ‘Instagram kit’ aanvragen bestaande uit onder andere een ledlamp, statief, groothoeklens en selfiestick! Wel zo makkelijk…

Instagram belangrijk voor restaurants

Per minuut worden er maar liefst 46.200 foto’s op Instagram geüpload. Instragram wordt dan ook steeds belangrijker voor restaurants. Wanneer iemand een mooie eetfoto voorbij ziet komen op Instagram wil je natuurlijk meten weten waar die foto is gemaakt om er vervolgens zelf ook naar toe te gaan. Dirty Bones zorgt met het aanbieden van de toolkit dat de gasten de allerbeste eetfoto’s kunnen maken die dan weer worden gedeeld met hun vrienden. Super slim dus!

Slaan we door?

Nu rijst natuurlijk wel de vraag of dit niet compleet doorslaat. Uit eten gaan is toch juist bedoeld om te genieten van al het lekker eten en drinken? Denk jij dat dit afbreuk doet aan de ervaring of ben jij juist iemand die altijd de mooiste plaatjes probeert te schieten wanneer je uit eten gaat? We zijn benieuwd!

Dan nog dit…
Reacties uitgeschakeld voor Londens restaurant biedt een Instagram toolkit aan voor de perfecte foto