dineon lekker 2017 uit eten groningen reserveren dine on
DineOn

Uit eten in Groningen? Slechts één Gronings restaurant in de nieuwe Lekker Top-100

DineOn: Verrassend uit eten bij de beste restaurants in Groningen!
Heb jij zin in een verrassing en lekker uit eten gaan? Lees hier hoe het werkt!


De Lekker is weer uit! De wat?! Ja, de Lekker. Gaat er nog geen belletje rinkelen? No problem. Na het lezen van dit artikel ben je volledig op de hoogte!

Alles wat je moet weten over de ‘Lekker’
De meeste mensen kennen Michelin, ook wel bekend van hun befaamde Michelin sterren. Maar naast de Michelin Gids bestaan er ook nog andere restaurantgidsen zoals ‘GaultMillau’ en ‘Lekker’.

De Lekker stelt elk jaar de ranglijst op van de Top-100 beste restaurants in Nederland. Deze ranglijst komt tot stand doordat een team van 68 recensenten anoniem meer dan 750 restaurants bezoeken en daar hun oordeel over vellen. Doe mij zo’n baan please!

Restaurants worden beoordeeld op basis van maar liefst 60(!) verschillende criteria. Hierbij kan je denken aan wijn-spijscombinatie, vakkennis van de bediening, presentatie en de opbouw van de gerechten.

Dan nu de toppers
Zo, dan nu ben je helemaal up-to-date wat betreft deze restaurantgids. Elk jaar wordt de lijst dus opnieuw uitgegeven. De nieuwe Top-3 bestaat uit:

  1. De Librije in Zwolle
  2. Inter Scaldes in Kruiningen
  3. Ciel Bleu in Amsterdam

MAAR bij het doornemen van de nieuwe Top-100, valt er één ding meteen op: waar zijn de Groningse restaurants? We komen niet verder dan de Piloersemaborg in Den Ham (vlakbij Aduard) die op plaats 66 staat. Super zonde vinden wij, want in Groningen kan je echt heerlijk uit eten! Bij welk Gronings restaurant ben jij recentelijk nog lekker wezen eten? Laat het ons weten in een reactie op dit bericht.

Toch Groningse pareltjes ontdekken?
De Lekker heeft de pareltjes in Groningen dan wel niet kunnen vinden, maar wij bij DineOn weten wel beter! Wanneer je bij DineOn reserveert, weet je niet waar je gaat eten (jazeker, het is complete verrassing!). Wat je wel weet, is dat je terechtkomt bij een toprestaurant in Groningen en een topervaring rijker bent. Probeer het nu: www.dine-on.com/reserveren

Benieuwd naar de volledig Top-100? Vind hem hier: www.missethoreca.nl
Reacties uitgeschakeld voor Uit eten in Groningen? Slechts één Gronings restaurant in de nieuwe Lekker Top-100