DineOn Groningen Uit eten Wijn Wijnfestival
DineOn,  Festival

Wijn is Fijn! Win kaartjes voor de must visit van aankomend weekend!

DineOn: Verrassend uit eten bij de beste restaurants in Groningen!
Heb jij zin in een verrassing en lekker uit eten gaan? Lees hier hoe het werkt!


Wijnliefhebbers opgelet! De dagen worden weer korter, langzaam daalt het kwik en verkleuren de bladeren. Dit betekent natuurlijk maar één ding. Tijd voor een goed glas wijn! Dat komt goed uit, want Der Aa-Kerk wordt binnenkort opnieuw omgetoverd tot een waar paradijs voor alle wijnliefhebbers uit Groningen en omstreken! In het weekend van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober is het namelijk weer tijd voor de tweede editie van het Wijnfestival Groningen.

Voor wijnontdekker tot wijnkenner
Ken je alle speciaalbieren bij naam, maar kom je bij wijn niet verder dan het verschil tussen rood en wit? Geen punt! Het festival is perfect om op een laagdrempelige manier kennis te maken met wijn in al haar soorten. Dankzij het proefglas dat je bij binnenkomst krijgt, heb je de mogelijkheid om steeds kleine hoeveelheden van veel verschillende wijnen te proeven. Zo word je in no time een echte wijnproever en kom je erachter welke soort jij het lekkerste vindt! Ook ervaren wijnkenners komen aan hun trekken door het vakkundige advies van de standhouders.

Wijn en Spijs
Er zullen meer dan dertig (lokale) ondernemers zijn die stuk voor stuk erg enthousiast zijn om je kennis te laten maken met hun beste wijnen. Grijp hier je kans om verschillende wijnen te proeven en de verhalen achter de wijnen te horen. Daarnaast staan niet alleen de mooiste wijnen centraal, ook kan je er terecht voor de lekkerste hapjes. Onder andere de Groningse stadswinkel ‘de Kaaskop’ is van de partij om je te voorzien van de mooiste kazen.

Winactie
In samenwerking met het Wijnfestival Groningen verloot DineOn twee toegangskaartjes voor zondag 1 oktober! Dit is inclusief een proefglas, garderobe en vijf muntjes. Wil jij kans maken? Ga naar onze Facebookpagina om mee te doen!

Extra info
Niet gewonnen? Via de website van het wijnfestival kan je toegangskaartjes kopen. Koop je kaartjes in de voorverkoop, dan kosten deze €17,50. Aan de deur betaal je €20. Ook kan je nog meedoen aan een workshop wijn proeven. Tickets hiervoor kosten €10. Voor meer informatie over het festival kijk je op www.wijnfestival-groningen.nl

Na het Wijnfestival nog verrassend uit eten? Maak dan nu je reservering bij DineOn! Voor slechts €22,95 krijg je een driegangenverrassingsmenu waarbij je van tevoren niet weet waar je gaat eten. Wat je wel weet is dat je een topavond beleeft met het lekkerste eten en dat je een nieuwe ervaring rijker bent! Durf jij het aan?

Reacties uitgeschakeld voor Wijn is Fijn! Win kaartjes voor de must visit van aankomend weekend!