Zo werkt het

Herken je dat? Je wilt uit eten, maar je kan niet kiezen waar. Welk restaurant is goed? Waar heb ik zin in? Wij helpen je! Jij maakt de reservering en bij DineOn zorgen we dat je een onvergetelijke avond krijgt! Wij zoeken een restaurant en zorgen dat de kok een heerlijk driegangen menu voor je kookt. Geen keuzestress meer en een nieuwe ervaring rijker!

 

1. Kies een datum en tijd

Durf jij de stoute schoenen aan te trekken en te reserveren? Super! Eerst kies je de datum en tijd waarop je verrassingsetentje plaats gaat vinden. Reserveer minimaal 48 uur van te voren zodat wij het perfecte restaurant voor je kunnen uitkiezen!

2. Voltooi je reservering

Tijdens het online reserveren kan je aangeven of je een allergie hebt of dat je bijvoorbeeld iets niet lust. Je betaalt online alvast voor je menu (€23,95 p.p) en de drankjes reken je apart af in het restaurant. Vervolgens serveert het restaurant een verrassingsmenu waarin helemaal rekening wordt gehouden met de vooraf aangegeven wensen.

DineOn uiteten groningen reserveren

 

3. Laat je verrassen!

Ben jij ook zo benieuwd waar je naartoe gaat!? Op de dag van je diner krijg je om 15.00 uur een bekendmakingsmail met daarin de naam van het restaurant. Al onze deelnemende restaurants zijn veelvuldig getest en goed beoordeeld. Zo zorgen we ervoor dat wij alleen de hoogste kwaliteit bieden. Eet smakelijk! 

DineOn uiteten groningen reserveren

Ben je er klaar voor?! Wacht dan niet langer en reserveer nu!

Heb je nog een vraag? Wie weet hebben we deze al beantwoord in onze FAQ. Ook kan je ons natuurlijk altijd mailen of een bericht op Facebook sturen!